Forslag til to dagers tur:

Alle aktivitetene har Jotunheimen Aktiv It satt sammen til en pakke som passer godt inn i lengere eller kortere opphold i ferierike Vågå og Jotunheimen. Dersom det ikke passer, er det fullt mulig å benytte seg av enkelte aktiviteter,som dagsarrangement, kick-off eller teambuildingorientert arrangement. Ta kontakt med oss, så setter vi sammen en fin pakke. 

Dag 1:
Vi starter med ankomst og innsjekk på et overnattingssted i Jotunheimen.
Ofte er det godt å slappe litt av på hotellrommet, før man kanskje møtes i fellesskap for å ta en velkomstdrink. Så er det tid for en god middag, ofte en 4 retter med lokale råvarer. Jotunheimen er eksotisk på sin måte, og det skal gå igjen i måltidet. Overnattingsstedene vi samarbeider med legger mye vekt på at kvaliteten på maten er god, og riktig! Etter middag kan man enten gå til sengs å gjøre seg klar til dag 2, eller kose seg med kaffe og noe godt å drikke i baren. 

Dag 2:
Dette er dagen for aktiviteter! Fjelltur, randonetur, skidag, utelunsj, matlaging, baking, vinkurs, rafting, juving, møter, konferanser m.m. I Jotunheimen er det mye å finne på. Dagen starter ofte med transport dit man skal. Der står guidene klare. Uavhenging av hva man skal er det alltid trygt og godt med erfarne guider. Lunsjen skal også være god. Om det er matpakke eller en utelunsj rundt bålet så smaker det alltid godt med mat ute. Ofte skal det være tid til møter også. Når man kommer tilbake til overnattingsstedet, er det godt å ta seg en dusj og en liten hvil. Før middag kan man enten slappe helt av, eller fylle på med f.eks vinkurs, underholdning eller noe annet. 
Etter en 3-4-5-6 retter middag der man bor, kan vi legge tilrette for en festkveld med underholdning. 

Dag 3: 
Avreisedagen starter alltid med en god frokost. Om man ønsker kan vi selvfølgelig tilrettelegge for aktiviteter denne dagen også. En tur til Norges høyeste fjell Galdhøpiggen er en fin tur før man reiser videre. 

 

Vi kjenner Jotunheimen, og skreddersyr pakker til din bedrift eller din gruppe. Ta kontakt med oss, så kan vi sammen med dere sette opp et forslag til opplegg.