LEMONSJØ ALPINSENTER


Lemonsjø Alpinsenter - Porten til Jotunheimen ligger i naturskjønne omgivelser kort vei fra Vågå i Gudbrandsdalen. Skianlegget er tilrettelagt for hygge både for store og små. Vi arrangerer egne barnedager med skileik og kurs for de yngste. Bruk tid ute med barne! Det er sånne stunder som skaper samhold og minner.

alpint

Våre preparerte nedfarter er av god kvalitet. Vi har barnebakke for de yngste, og nedfarter som passer alt fra nybegynnere til konkurransekjørere. Lemonsjø Alpinsenter har flere ganger arrangert flere store mesterskap både i telemark og alpint.

sowboard

Alpinsenteret har perfekte tilbud for snowboardmiljøet. Vi har områder som tilfredsstiller både nybegynnere og eksperter. Eget snowboardområder og gode “back country” muligheter.

offpist

I tillegg til våre fine preparerte bakker finner du her også fantastiske områder for frikjøring. Det finnes områder både over og under tregrensa som er unike. Husk at frikjøring stiller større krav til din egen ferdighet, og frikjøring utenfor preparerte områder er på eget ansvar. Respekter rasfare-skilt!

turlangrenn

Med utgangspunkt i alpinsenteret har du et stort utvalg av maskinpreparerte løyper i løypenettet. Her finner du gode løyper i skogsterrenget og på fjellet.


Området har god overnattingskapasitet, og vi har gode samarbeidspartnere på Lemonsjøen ved “Lemonsjø Utleie” og i Vågåmo ved “Sov”! Ønsker dere overnatting kan vi organisere dette.

 

Turlangrenn
Med utgangspunkt i alpinsenteret har du et stort utvalg av maskin prepparert løyper. Det er gode løyper både i skogs terreng og på fjellet. Og for tinde ranglere ligger alpinsenteret ved foten av nasjonal parken med norges høyeste topper.