AKTIVITETER

I våre skreddersydde pakker kan vi tilby mange spennende, lærerike og morsomme aktiviteter.
Jotunheimen har mye å by på, og mulighetene er uendelige. Her er et utvalg. 
Ta kontakt for et skreddersydd opplegg for din gruppe.

 

Teambuilding aktiviteter

Ta med dine ansatte, venner eller forretningsforbindelser til Jotunheimen Aktiv it for kurs, kickoff eller teambuilding kombinert med spennende aktiviteter for å skape glede og samhold. Jotunheimen Aktiv it setter sammen et spesialsydd program med kurs- og aktivitetspakke etter deres mål og ønsker. Ta kontakt for en hyggelig prat! 

fintpreppa.jpg

RAFTING

Sjoa er legendarisk for sine unike rafting muligheter. Vi kan skreddersy et opplegg med rafting i Sjoa. Både korte turer kombinert med møter eller dagsturer kombinert med god mat og hygge. 

fintpreppa.jpg

isklatring

Den ultimate opplevelsen? Vinterstid kan vi arrangere klatring i islagte fosser, med bruk av øks og stegjern. Selvfølgelig med guide. En fantastisk natur- og klatreopplevelse.

fjelltur med guide

Jotunheimen byr på fantastiske fjell og minneverdige turer. Vi skreddersyr et opplegg med egen guide i Jotunheimen. Kanskje dere ønsker å bestige Norges høyeste fjell? eller er på jakt etter en mer ukjent perle? 

fintpreppa.jpg

Mat og bakekurs

Bakeriet i Lom er verdenskjent! Kanskje er et bakekurs med Bakeriet i Lom den ultimate aktiviteten? Lærerikt og morsomt, og veldig mange gode smaker. Ta kontakt for et skreddesydd opplegg med matkurs eller bakekurs. 

fintpreppa.jpg

MATOPPLEVELSEN

Jotunheimen har mye å by på. Vi samarbeider med overnattingsplasser og serveringssteder som gir deg en helt unik matopplevelse, med gode og lokale råvarer.

juving

Vær med oss på en opplevelse i pakt med naturen. Vi vandrer langs med og i elven, vi kan tilby en opplevelse med der vi rappelering i fosser, svømmer og hopper i kulper. Alt fra små til det helt store høyder. En opplevelse der du kan oppleve alt fra den stille kulpen til det ville fossefallet.

fintpreppa.jpg

skilek

I skibakken kan mye skje. Jotunheimen Aktiv it kan her gi deg en unik sjanse til å prøve skisykkel, snørafting, skikjøring mm.

fintpreppa.jpg

vinkurs

Vinkurs kan være en fin ettermiddags aktivitet. Vi kan skreddersy nyttige og kunnskapsbaserte vinkurs, kanskje i tilknytting til en 4 retter reinsmiddag?